PENGUMUMAN!!

skng blog ini sudah tidak aktif.. sila pergi ke web yang baru
sila klik SINI

Followers

ISI ORDER FORM SELEPAS BAYARAN DILAKUKAN SHJ !!

Name:
Email:
No. Telefon
Nama Item & Kuantiti Order
Saya Memang SUDAH Membuat Bayaran ya
Cara Bayaran ATM Transfer
Cash Deposit
Online Transfer
Bayaran Melalui BANK?
Jumlah bayaran dilakukan
Tarikh & Masa bayaran
Alamat
I accept all term and condition purchasing yes

Form provided by Freedback.
yana


NIE TESTIMONI Customer y beli dari facebook.. klik sini untuk add facebook kami n akan selalu dapat update dari segi promosi, testimoni..dan peluang lain:)




nie sutaty from banting.... kadang2 COD je dengan dia nie... pon selalu je beli borong..sebabnya dah merasai sendiri keberkesananFOOT DETOX patch nie.. da alang2 nak pakai kan.. boleh tambah duet poket sekali :)





klik gambar untuk besarkan
Pn Ernee form Brunei...
senang berurusan dengan pn Ernee nie.. terima kasih yea.. dia mmg beli dengan kuantiti yang banyak.. almaklumla selalu je bukak booth kat Brunei sana.. masyukk...semoga success dalam biz .. nanti order la lagi yea :)




klik gambar untuk besarkan
nie seri..pelajar kursus kejuruteraan kimia.. terima kasih sebab menjadi pelanggan setia kami tau.. kecik sgt pic nie.. kalau nk tgk..klik je kat pic tu untuk besarkan...



klik gambar untuk besarkan
SAYANG- pengedar jusmate (turun 24kg tuuu.. guna justmate.. t sape2 nak beli justmate boleh la beli dgn beliau).. :) beliau telah mencuba foot detox nie ..dan alhamdulilah sakit2 kaki beliau beransur hilang..

FOOT DETOX mmg sesuai untuk ibu2 lepas bersalin guna sebb DAPAT MEMBUANG ANGIN DALAM BADAN ...

bukan setakat ibu lepas bersalin saja.. sape2 pon boleh mencubanya... haha.. adik saya pertama kali try FOOT DETOX asyik kentut aje.. rupa2nya baru saya perasan dia sedang pakai foot detox.. lepas tu.. mmg badan dia rase lega habes.... haha


klik gambar untuk besarkan
thx 2 kak aisyah...

mula2 order 10pcs.. kali ke dua 60 pcs.. kali ke 3 300pcs..kemuadian order lagi..lagi..dan lagi..

sebabnyer ..smbil dia membeli untuk kegunaan sendiri.. dia juga boleh jual ke org2 yang terdekat... masyukkk ja.. sbb foot detox nie mmg mendapat permintaan yang tinggi..di tambah pula susah nk cari kat kedai.. kalau ada pon mahal kan..huhuhu...
so sesiapa yang nk cari duet poket 2.. boleh la cuba promote foot detox nie.. min modal rm350 shj.. jom2.. :)




1st time saya pakai... x sangke lak itam mcm nie..huhuhu.. byk rupanya toxic dalam badan nie..
mende2 mcm nie la kalau x d buang akan bertukar menjadi penyakit sebenarnyer..

korang punya toxic pula byk mane?? entah2 lagi hitam... huhu..

Sebarang Pertanyaan / komen

Nama:
Email:
nombor HP:
Pertanyaan/Komen:

This form powered by Freedback