PENGUMUMAN!!

skng blog ini sudah tidak aktif.. sila pergi ke web yang baru
sila klik SINI

Followers

ISI ORDER FORM SELEPAS BAYARAN DILAKUKAN SHJ !!

Name:
Email:
No. Telefon
Nama Item & Kuantiti Order
Saya Memang SUDAH Membuat Bayaran ya
Cara Bayaran ATM Transfer
Cash Deposit
Online Transfer
Bayaran Melalui BANK?
Jumlah bayaran dilakukan
Tarikh & Masa bayaran
Alamat
I accept all term and condition purchasing yes

Form provided by Freedback.
yana
Testimoni Bergambar JAMU RATU DARA !!

nie semua adalah di antara testimoni2 customer kami.. so x semua la nk publish yea.. ade juga y bg testimoni melalui sms dan juga secara bersemuka.. alhamdulilah.. semuanya br feedback yang bgs2..
ape tak nyer kan.. dah mmg kesan dia mmg mengancam beb!! hehehe

.. AWAS!! ini bukan ubat kuat untuk wanita ..tetapi JRD nie berfungsi mcm mknan tambahan la... supaya dapat memperbetulkan masalah2 dalaman wanita.. selain awet muda ia juga boleh meningkat kan kesihatan dalam secara tidak langsung menambahkan keyakinan diri..

wanita yang sudah berkahwin @ belum boleh je amalkan JRD nie

** jika x jelas boleh klik kat picture tu yea.. :)





































































@@ yang lain sudah memcubanya... anda bila lagi??? !! @@
:)

semua gambar di atas adalah hak milik Glamour Beauty Enteprise..
(anda tiada hak mengambilnya tanpa kebenaran)

Sebarang Pertanyaan / komen

Nama:
Email:
nombor HP:
Pertanyaan/Komen:

This form powered by Freedback